INTERVITIS INTERFRUCTA HORTITECHNICA

INTERVITIS INTERFRUCTA HORTITECHNICA is dé internationale technologie vakbeurs voor wijn, sap, fruit en groente (vollegrond en in kassen). Deze wordt gehouden van 27-30 November 2016 op het beursterrein van Stuttgart, Duitsland. De belangrijkste focus van de beus ligt op de teelt en de oogst technologie, verwerking en procesbesturing, vullen en verpakkingstechnologie, en organisatie en marketing.


[caption id="attachment_492" align="alignleft" width="300"]INTERVITIS INTERFRUCTA HORTITECHNICA INTERVITIS INTERFRUCTA HORTITECHNICA[/caption]

De INTERVITIS INTERFRUCTA HORTITECHNICA wordt op een unieke locatie in Duitsland gehouden, namelijk in een waar tuinbouw gebied. Veel van deze kassen zijn aan vernieuwing toe en dat biedt kansen voor ondernemingen in deze sector. Hierbij een factsheet.

Het evenement INTERVITIS INTERFRUCTA HORTITECHNICA is een mooie combinatie van een beurs, congres, verschillende fora en live demonstraties. Talrijke innovaties kunnen direct worden bekeken in de praktijk. Tijdens de beurs wordt live een vergelijkende veldproeven uitgevoerd, op een hobbelig wegdek, met verschillende spuitsystemen voor gewasbescherming. Ook zal er een demonstratie zijn van de gehele procesketen van een salade - van zaaien tot oogsten.

De DLG Special 'Smart Horticulture' bestaat onder andere uit irrigatie, sensortechniek en robotics.

Het bovenliggende thema van de beurs is het gebruik van technologie, om om te gaan met klimaatverandering. Of het nu gaat om bodemerosie, waterschaarste of hagelschade - in het bijzonder de teelt van gewassen zoals druiven, appelen en asperges lijdt onder de gevolgen van de klimaatverandering. Echter, nieuwe mogelijkheden zoals intelligente irrigatie of "smart breeding" en bewezen apparatuur helpen landbouwers om hun gewassen optimaal te beschermen. Met meer dan 500 internationale exposanten en ongeveer 30.000 bezoekers uit binnen- en buitenland, zal INTERVITIS INTERFRUCTA HORTITECHNICA 2016 in Stuttgart de interdisciplinaire uitwisseling van ideeën en meningen en de dialoog tussen wetenschap en de praktische toepassing ten behoeve van de bescherming tegen de klimaatverandering te bevorderen.


Mocht u willen deelnemen aan deze beurs neem dan contact op met Paulien Hoftijzer, p.hoftijzer@dlg.org of via 06-52011884. In deze bijlage vindt u uitgebreide informatie over de beurs terug en hier een mooi aanbod voor een stand.

[caption id="attachment_504" align="alignnone" width="300"]INTERVITIS INTERFRUCTA HORTITECHNICA INTERVITIS INTERFRUCTA HORTITECHNICA[/caption]

 
Place comment