Hortitechnica Machinedemonstraties

Hortitechnica Machinedemonstraties


IVIFHO_16_Logo_d

Gezocht: Bent u een fabrikant van gespecialiseerde rooimachines voor groenten en fruit?
Heeft u nieuwe oplossingen voor rijgewassen beheer te bieden?
Is uw focus op efficiënte oogstmethoden en de verwerking?
Wij nodigen u uit om aan te sluiten bij de live-machine demonstraties en de SMART HORTICULTURE Special georganiseerd door DLG.
De twee gebeurtenissen vormen een onderdeel van HORTITECHNICA, de beurs op gebied van groente en fruit.


Geef een spuitdemonstratie of sluit u aan bij SMART HORTICULTURE Special of presenteer uw noviteit op het SMART HORTICULTURE Forum.

In het bijgevoegde document vindt u meer informatie terug.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Paulien Hoftijzer via telefoonnummer 033-7470471

[caption id="attachment_570" align="alignnone" width="300"]IVIFHO_16_PM6 Hortitechnica Machinedemonstraties[/caption]INTERVITIS INTERFRUCTA HORTITECHNICA is dé internationale technologie vakbeurs voor wijn, sap, fruit en groente (vollegronds en in kassen). Deze wordt gehouden van 27-30 November 2016 op het beursterrein van Stuttgart, Duitsland. De belangrijkste focus van de beus ligt op de teelt en de oogst technologie, verwerking en procesbesturing, vullen en verpakkingstechnologie, en organisatie en marketing.


INTERVITIS INTERFRUCTA HORTITECHNICA

INTERVITIS INTERFRUCTA HORTITECHNICA
De INTERVITIS INTERFRUCTA HORTITECHNICA wordt op een unieke locatie in Duitsland gehouden, namelijk in een waar tuinbouw gebied. Veel van deze kassen zijn aan vernieuwing toe en dat biedt kansen voor ondernemingen in deze sector

Place comment