Horti Asia 2018, Bangkok, Thailand

logo-horti-asia

Registreer nu voor de Horti Asia 2018!


Ontmoet nieuwe Aziatische klanten op de Horti Asia, welke wordt gehouden van 22-24 augustus in Bangkok, Thailand.

Dit is de eerste keer dat de beurs zal worden georganiseerd als onderdeel van een groter geheel. Twee vakbeurzen tegelijkertijd; de AGRITECHNICA ASIA 2018 en de Horti Asia.

De Horti Asia wordt in 2017 voor de 6de keer georganiseerd en groeit elke editie met dubbele cijfers. In 2015 ontvingen het platform 6.600 hoog gekwalificeerde bezoekers uit 52 landen.

Het VIP Buyer Programma

Een zeer aantrekkelijk element aan deze beurs is het VIP buyer programma, waarbij 150 grote investeerders uit de regio (China, India, Japan, Korea, Indonesie, Australie, etc) naar deze beurs gehaald worden voor een persoonlijk matchmaking programma. Hierdoor is het niet passief afwachten op bezoekers maar concreet afspraken plannen.

De organisatoren DLG en VNU investeren 100.000 Euro extra om internationale beslissers tijdens de Horti Asia 2017 te accommoderen. Het gaat om 150 top beslissers die profiteren van  reis- en verblijfaccommodatie.  Tot nu toe zijn er voor dit programma 87 deelnemers uit Maleisië, China, Vietnam, Japan en Korea. Op dit programma kunt u invloed uitoefenen door uw klanten en potentiele klanten op te geven voor deelname!

De volgende groepen kunnen nu al gerekend worden tot bezoekers van de beurs: de grootste tomatentelers uit Azië, investeerders in nieuwe aardappelen projecten, internationale rijstboeren en onder andere werelds grootste palm olie leverancier. Welke bezoekers kunnen wij voor u uitnodigen?

De beurs kent een Holland Paviljoen waarvoor het Nederlandse ambassade netwerk in Azië  (landbouwraden Japan, Korea, Vietnam, Malaysia en de Filipijnen) zeer actief is. Zij halen op eigen initiatief, en naast het hosted buyer programma, nog 60 grote partijen naar de beurs om die exclusief aan Nederlandse bedrijven te koppelen met een matchmakingprogramma. Verder is er een netwerkborrel en mogelijk een persconferentie. Dat maakt de investering aan deze beurs dubbel en dwars waard.

Een heel aantal Nederlandse bedrijven (zoals o.a. Dutch Greenery, Rijk Zwaan, Enza Zaden, Vostermans, Koppert, Greefa, Van den Bos, NPI, Ridder, Priva) zijn al aanwezig op de beurs. U kunt met uw deelname profiteren van dit gezamenlijke Nederlandse optreden.

Op de website vindt u de huidige plattegrond terug met alle deelnemende bedrijven www.horti-asia.com.

Mocht u interesse hebben in deze beurs, neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden.

Paulien Hoftijzer, p.hoftijzer@dlg.org

Organised by:

dlg_international_small
Place comment