arrow_drop_up arrow_drop_down

BioMechaTech: 23-24 JANUARI 2019 

IJSSELHALLEN, ZWOLLE

Innovatieve mechanisatie & techniek

Zoekt u klanten en nieuwe afzetkanalen voor uw high-tech oplossingen? De BioMechaTech als onderdeel van de Bio-beurs presenteert technische innovaties, machines, (stal)systemen en diensten die ondersteunend zijn aan de specifieke behoeften van de biologische landbouw. Thema’s als optimale diervriendelijkheid, bodemvruchtbaarheid, watermanagement, combinatieteelten, opname van koolstof in de bodem als bijdrage aan het klimaatthema en behoud van biodiversiteit zijn enkele kenmerkende onderwerpen van de biologische landbouw. Mechanisatie en technische vernieuwingen die daarop inspelen, versterken het concept van biologische landbouw. Dankzij de groei van de biologische landbouw wordt het inspelen op de behoeften vanuit techniek en mechanisatie ook steeds profijtelijker. 


Onderdeel van de Bio-Beurs is de BioMechaTech-hal. Deze staat vol met innovatieve machines en mechanisatietechnieken. Als standhouder komt u in contact met eindgebruikers in de biologische sector of diegene die geinteresserd zijn om ermee aan de slag te gaan. De deelnamemogelijkheden met bijbehorende prijzen vindt u hieronder. 

Profiel standhouders BioMechaTech

Alle bedrijven die technische innovaties, machines, (stal)systemen en diensten die ondersteunend zijn aan de uitdagingen in de biologische landbouw. Van slimme grondwater meting, drone gestuurde informatie over de groei van de gewassen in het veld, geautomatiseerde melkrobotsystemen, lichtgewicht schoffeltrekkers tot GPS-besturing, zaai- en planttechniek, grondbewerking en innovatieve stalsystemen en nog veel meer..... 


Bezoekers van de beurs

In 2019 wordt een verdere stijging van de bezoekersaantallen van de Bio-beurs verwacht. In een jaar tijd zijn er honderden biologische boeren bij gekomen en het aantal boeren in omschakeling neemt jaarlijks toe. Daarnaast wordt de Bio-beurs in toenemende mate bezocht door gangbare boeren die zich oriënteren op de biologische bedrijfsvoering. De verwachting is dat het aantal boerenbezoekers zal stijgen van circa 4.000 in 2018 naar 5.500 in 2019. Het totaal aantal bezoekers van de Bio-beurs lag in 2018 op 10.000 en zal groeien naar 12.000.


Exposanten

Als exposant op de BioMechaTech biedt u net als de 375 overige exposanten van de Bio-beurs inspiratie en innovatieve oplossingen aan de bezoekers. U kunt hier de exposantenlijst van 2018 bekijken.

Staat uw bedrijf in 2019 ook op de BioMechaTech?

Boek uw stand via het aanmeldformulier hieronder of neem contact op met: 
Mevr. Paulien Hoftijzer biomechatech@bio-beurs.nl  T: +31 (0) 33 737 0471

    INCLUSIEF: Vrije standruimte voor vaste opstelling voor gekozen aantal m2. • Parkeerkaarten 1 per 10m2. • Grijs tapijt in stand, andere kleuren tegen meerprijs mogelijk. • Standhouderspassen, geldig voor beide dagen. Zelf uit te printen via code die u in oktober krijgt. Tot en met 30 m2 - 4 stuks. Tot en met 50 m2 – 6 stuks. > 50 m2 10 stuks. VERPLICHT: Plaatsen van een achterwand indien uw stand tegen een van de zijwanden van het pand is gesitueerd. • 3 kW stroomaansluiting en stroomverbruik à €139,-. Geschikt voor gebruik laptop, opladen telefoon. Zwaardere aansluitingen mogelijk.